Over de sporthal

De hal voldoet aan alle eisen van deze tijd en dus ook aan die van de NOC/NSF. De hal kent een lengte van 48 meter, is 24 meter breed en 9 meter hoog. Daarmee is de hal 2 meter hoger dan de meeste sporthallen.

De hal is voorzien van een kunststofvloer van hoge kwaliteit. Op die vloer is belijning aangebracht die het beoefenen mogelijk maakt van diverse vormen van zaalsport. Er liggen vier volleybalvelden, negen badmintonvelden en twee basketbalvelden in de hal. Daarnaast is er een combiveld voor zaalvoetbal en zaalhockey. Ten behoeve van enkele sporten is tevens centercourt-belijning aangebracht.

Voor het bewegingsonderwijs van basisscholen en het voortgezet onderwijs is de hal door middel van vouwwanden in drie delen op te splitsen.

Ook voor toeschouwers

De hal is uitgerust met een ruime tribune, waar toeschouwers van bovenaf een prima zicht hebben op de verrichtingen van de sporters in de zaal. De sporthal beschikt over een lift waarmee slecht ter been zijnde supporters toch eenvoudig de tribune kunnen bereiken. In de gehele hal kan gebruik worden gemaakt van een goed werkende WiFi.

Het dagelijkse beheer van de sporthal is in handen van Ron Heersink.